• +36 70 335 6157
  • info@softservice.hu

Rólunk

Vállalkozásunk a teljesen webalapú megoldásokat tűzte ki célul. Az egyedi szoftverfejlesztés során ügyfeleink igényeit szem előtt tartva készítjük el azt a programot, mely képes a cég ügyvitelét a lehető legtökéletesebben lekövetni.

Olyan megoldást nyújtunk ügyfeleink számára, amellyel a vállalati környezetbe illeszkedően, könnyen kezelhető felületeken, nagyfokú rendelkezésre állással és biztonsággal bárhonnan elérhető. Szoftvereink komplex üzleti folyamatokat, nagy mennyiségű tartalmat kezelnek gyorsan, hatékonyan, megbízhatóan webes környezetben. Felhasználóbarát termékeinket úgy terveztük, hogy szinte azonnal használatba lehessen venni speciális informatikai tudás nélkül. A más szoftverekben jól bevált, megszokott felhasználási módokat meghagytuk, míg az új kihívásokra innovatív megoldásokat nyújtunk. A gyorsaság és precizitás érdekében a legújabb technológiákat kihasználva segítjük ügyfeleink munkamenetét.

Vállalkozásunk egyedi portál, weblap, webshop készítésében is segítséget nyújt. Amennyiben új honlapot szeretnél, vagy csak a meglévő weblapod szeretnéd továbbfejleszteni, fordulj hozzánk bizalommal!

Több mint 10 éves tapasztalattal bíró, kiváló csapatunk lehetővé teszi, hogy rugalmasan, mindig az adott feladatnak megfelelő tudás, szakértelem és kapacitás álljon rendelkezésedre.


Partnereink

Elégedett partnereink, akik számára sikerült megoldanunk a munkafolyamatok koordinálását.